We put the information for you ...

Resurse Umane

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Planificare

Organizare

Evaluare de Performanțe

Cine suntem și ce facem ?

Bună, dragi cititori! 
Noi suntem departamentul de Resurse Umane (H.R.) și ne place să atragem atenția prin cuvântul ORGANIZARE. Pe lângă simplul fapt că ne lăsăm imaginația să plutească, noi ajungem să ne lovim mai des cu rațiunea, astfel urmărind activitatea, evoluția membrilor din asociație.

Vai, cât de formal sună aceste lucruri! Stați liniștiți, nu este nimic de speriat, suntem chiar drăguți! Trust me!
Noi ne ocupăm de încadrarea noilor membri în familie, astfel dorind ca fiecare dintre voi să se simtă cât mai comod, să fie cât mai activ.
Ne place să vă cunoaștem încă de la început, ca mai apoi să vă observăm frumoasa evoluție. De unde știu că va fi frumoasă? Simt asta! Încearcă să te implici, dezvoltă-te!

De ce ar trebui să intrăm în HR?

Am întrebat-o pe coordonatoarea noastră, Alina, de ce ar trebui să intre lumea în departamentul de HR și pentru cine este acest departament. 

„Având la bază evidența voluntarilor, departamentul de HR este potrivit pentru acele persoane ale căror abilități sunt lucrul în echipă, planificarea, comunicarea, analiza.
Departamentul de resurse umane îți oferă posibilitatea de a dobândi abilitățile necesare, în cazul în care nu le deții deja, sau chiar să le îmbunătățești.

Hai și tu în HR!”