We put the information for you ...

Relații Publice

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Design

Copywrite

Productivitate

Cine suntem și ce facem ?

Hello, guys! Noi suntem departamentul de Relații Publice (P.R.) și dorim să vă acaparăm atenția printr-un singur cuvânt CREATIVITATE!

Alături de noi, echipa ta, vei evolua din mai multe puncte de vedere. O să ai posibilitatea de a-ți expune ideile într-o manieră creativă. Îndrăznește, fii curajos, tinere, și împingeți limitele cât mai departe. Cum ți se pare că sună Social Media sau Design?

Ei bine, îți garantez eu că vei fi atras de către această lume și vei pași în ea cu încredere și dorință. Îndrăznește să te faci auzit, alătură-te nouă, căci noi te așteptăm cu brațele deschise! Împingeți limitele cât mai departe!

De ce ar trebui să intrăm în PR?

L-am întrebat pe coordonatorul nostru, Cezar, de ce ar trebui să intre lumea în departamentul de PR și pentru cine este acest departament. 
„Departamentul de PR are ceva special al lui și anume ca nu ne limităm la anumite discipline. Punem accentul pe creativitatea fiecăruia și oricare dintre noi poate face ceva special și unic care să funcționeze, începând de la Design până la texte, articole, website-uri, artă sau orice altceva ce presupune comunicare. 

Eu ca și coordonator îmi doresc ca fiecare voluntar să învețe și să evolueze atât pe plan personal cât și în echipă. 
La nivel de asociație organizăm training-uri pentru membrii noștri pentru a le atinge așteptările și a dezvolta abilitățile pe care le doresc să le dobândească. 

Departamentul de PR este pentru cine vrea să se dezvolte și să învețe absolut orice și să îmbine creativitatea cu comunicarea, pentru că la noi aici se poate! 

Hai și tu în PR!”