• +40741726163
 • aegee-iasi@aegee.eu

Vino în echipa AEGEE Iași

Vino în echipa AEGEE Iași

We’re looking for aventurers!

Deadline: 23 octombrie ora 23:59.

Pentru înscrieri apasă aici.

Când faci o alegere în viaţă trebuie să ştii foarte bine ce îţi doreşti, ce beneficii sau dezavantaje ai. Când vrei să te înscrii într-o organizaţie studenţească, de obicei, cauţi răspunsuri la una sau mai multe întrebări pentru a-ţi da seama dacă e ceea ce cauţi. AEGEE- Iaşi  răspunde la câteva din întrebările pe care ţi le pui.

 În primul rând, ştim că te gândeşti ce câştigi dacă faci voluntariat, deci:

 1. De ce să te înscrii în AEGEE-Iași?
  • Pentru că deviza UE este Unitate în diversitate, AEGEE-Iaşi nu caută tipare de persoane, ci caută persoane diverse care îşi doresc să capete experienţă şi să-şi pună în aplicare cunoştinţele.
  • AEGEE-Iași nu caută doar diversitate, ci este diversitate, ceea ce înseamnă că poţi să îţi alegi în ce department vrei să activezi: relaţii publice, resurse umane, strângere de fonduri sau departamentul destinat studenţilor Erasmus.
  • Pe lângă experienţa pe care o poţi căpăta, în cadrul organizației beneficiezi de traininguri şi excursii la preţuri mult mai reduse. Anual antenele din Europa organizează: AGORA – locul în care se întâlnesc membrii tuturor antenelor AEGEE, Summer University– tabere de vară la preţuri atrăgătoare pentru vizitarea unei ţări, cunoaşterea unei limbi sau a culturii ţării asociaţiei organizatoare, Regional Training Course – întâlnire a membrilor AEGEE din România pentru a participa la traininguri şi pentru a pune la cale proiecte în parteneriat. Deasemenea, organizăm petreceri şi dezbateri cu teme europene.
  • Te ţinem la curent cu stagiile de practică sau oportunităţile pe care le ai ca student, ca tânăr voluntar.
  • Poţi participa la diverse evenimente gratuite (în limita locurilor disponibile) din partea AEGEE-Iaşi.
 • Anual facem alegeri pentru coordonatorii de departamente, aşa că, dacă te înscrii acum, la anul poţi avea propria echipă.
 1. Ce fel de oameni întâlneşti în AEGEE?

Într-un cuvânt, vei întâlni oameni coloraţi şi cu simţ “european” fiindcă milităm pentru o Europă Unită.

 1. Ce facem în vacanţa de vară?

Antenele din Europa (aproape 200 la număr) nu stau nici în vacanţă fiindcă organizăm cele mai distractive și interactive universități de vară, dar dacă vrei să iei vacanţă poţi aplica pentru unul din cele peste 80 de Summer University anuale. Doar membrii AEGEE pot aplica pentru ele.