Un Forever Christmas pentru copii nevoiasi

Forever Christmas

Mmmhhhm…parcă deja simt gustul cozonacului pufos, mă văd ridicându-mă pe vârfuri, în încercarea de a așeza steaua în vârful bradului, iar pe la ureche parca încep să-mi răsune versuri din tradiționalele colinde românești! Cu certitudine nu sunt singura ce,  nerăbdătoare așteaptă venirea Crăciunului, pentru că oriunde există suflare românească, sărbătoarea Nașterii Domnului reprezintă un prilej de fericire și pace sufletească.  Și cum s-ar caracteriza acest eveniment mai bine, dacă nu cu această ocazie de a darui ?

Vă invit, alături de colegii mei din Asociația Studenților Europeni Iași,  să oferim împreună un zâmbet pe chipul unor copii defavorizați, aflați în Centrul de zi din Bârnova, județul Iași. Proiectul nostru, intitulat Forever Christmas, se află deja la a doua sa ediție de desfășurare și constă în organizarea unui târg de donații, prin intermediul căruia fiecare din noi poate deveni un Mos Craciun!

Vă așteptăm să vă alaturați “elfilor” din AEGEE, în perioada 7-9 decembrie între orele 14:00-20:00 la standul special amenajat din Centrul Comercial Felicia. Orice cadou este binevenit și va aduce bucurie copiilor, iar fondurile financiare strânse vor fi utilizate la achiziționarea de alimente și alte obiecte de folosință copiilor, care vor fi inmânate pe data de 13 decembrie .

Alătură-te membrilor AEGEE-Iasi în dorința de a dărui de sărbători. Oameni dornici și inimoși de la Carrefour, Magazin „Z” Iasi, Sprinter Espedition, Coseli și Pechora s-au alăturat deja inițiativei noastre, împreună cu echipa de nourași de la iasi.inoras.ro și echipa 360.uaic.ro care promovează dorinta nostră de a transforma Crăciunul unor micuți într-un adevărat prilej de sărbătoare!

Virna Mihaela

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>