Un altfel de NWM

A început totul de la o simplă invitație: Ești pregătit să mergi cu noi într-un Network Meeting plin de distracție, cursuri și schimb intercultural?

Tu ai spus DA… și uite-așa am pornit împreuna la drum.

Am întrebat, au căutat… ne-am supărat, ne-am enervat, dar nu ne-am lăsat…. și în final, am terminat pregătirile pentru primirea participanților. Au mai ramas doar orele nenumărate… 10, 9, 8..și ziua cu pricina a sosit.

I-am așteptat și i-am cazat, multe surprize pe ei i-au așteptat. În prima zi, oaspeții noștri au făcut cunoștință cu Iași-ul, s-au cunoscut mai bine și ne-am cunoscut mai bine.

A doua zi, pe lângă mesele gustoși buna dispoziție, a adus și exerciții –        brainstorming, planuri strategice pentru că AEGEE Iași se pregătește să cucerească Europa. Și seara – Romanian Night i-a întimpinat pe participanții noștri cu cele mai gustoase preparate și băuturi tradiționale… a avut cine să aiba grijă de noi. Mulțumin sponsorilor! Portul național nu a lipsit, căci, ce e mai bun decât o primire în mod tradițional cu binecunoscutul vin, colac și sare?

Și cind ne-am gândit că seara s-a terminat, s-a încins ringul de dans… hora românească nu a putut lipsi.

Oboseala nu ne-a doborât nici de data aceasta, așa că dimineața cu toții ne-am trezit și de alte planuri ne-am apucat. Ne-am ocupat de strângerea banilor căci fără ei nu se poate, am rezolvat conflicte și am împărtășit idei pentru ca noaptea să se încheie în stil european. Bineînțeles vorbim de neuitata European Night Party. Duminică ne-am pregatit pentru Agora… Nimeni nu a știut când timpul a trecut…

Trei zile, un NWM ce a fost un fel de 5 în 1: prieteni și locuri noi, cunoștințe și multe emoții pe care cu toții le-am încercat… Bucurie, teama de nou… tristețea de la despărțire.

Mulțumim sponsorilor și participanților! 

Iulia Ailincăi

2 comments to Un altfel de NWM

 • Elliott  says:

  Reading these memories was such fun, bringing back memories for me too.
  On Tuesday, the Belarusian foreign ministry „recommended”
  that the head of the EU delegation to Belarus and the ambassador of Poland to Belarus return to
  their capitals for consultations, while simultaneously recalling the
  country’s permanent representative in Brussels and ambassador in Warsaw. Activists want to use a song contest to highlight Azerbaijan’s human rights record.
  “The announcement of the connected learning principles and the research of the connected learning network couldn’t come at a more crucial time,” said David Theo Goldberg, director of the University of California
  systemwide Humanities Research Institute and executive director of the
  Digital Media & Learning Research Hub, sponsor of the connected learning work.
  Breastfeeding  – for breastfeeding moms, consuming
  3 ½ tablespoons of coconut oil daily will enrich the milk supply.

 • ARM Cortex Development Board  says:

  I live in England and I have never seen their products on sale here but I would love to try their eyeshadows xx

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>