Tu stii ce vrei sa faci vara asta?

logo_rgb_black_white

Noi suntem AEGEE Iaşi. Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE – Europe) reprezintă o reţea de antene pe întreg spaţiul european, fiind una dintre cele mai importante organizaţii interdisciplinare pe plan mondial. Promovăm ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum şi creşterea nivelului de cultura şi informare a studenţilor.Şi tot noi vrem să îţi facem o propunere care credem că te va interesa, în cazul în care nu ai planuri pentru vara asta: participă la una din universităţile de vară AEGEE. Universităţile de vară au o durată de una până la trei săptămâni şi sunt un eveniment în care ai ocazia de a explora multiculturalitatea Europei alături de 20-50 de alţi studenţi de pe tot continentul.

Sunt trei tipuri de Summer University Summer Course (SC), Summer Course Plus (SC+) şi Travelling Summer University. În primele două tipuri poţi particpa la cursuri cu o tematică (de la ecologie, politică sau cultură locală la învăţarea unei anumite limbi), diferenţa dintre cele două fiind numărul de ore la care participi. Travelling Summer University este organizat de două sau mai multe antene şi este o excursie cu tematică culturală în care se vizitează cel puţin patru locuri diferite. Sunt 80 de universităţi de vară în toată Europa din care puteţi alege în acest an. Nu trebuie să fiţi membrii AEGEE pentru a vă bucura de această oportunitate, dar puteţi pleca ca reprezentanţi ai antenei din Iaşi.

Pentru aceasta trebuie să achiaţi o taxă de 50 Ron sau 30 Ron, dacă sunteţi studenţi. Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.projects.aegee.org/suct/su2013/summer-universities.php sau la telefon 0746412128 – Dan Talmaciu.

Capture

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>