Summer University Language Course Plus – Descoperă “cuvintele”

Cuvântul magic pe ziua de astăzi este Aprofundare, fiindcă Summer University Language Course Plus e acelaşi summer de învăţare a unei limbi, diferenţa fiind dată de cantitatea de cunoştinţe ce vor fi acumulate. Vor fi 20 de ore de cursuri ţinute de profesori calificaţi pe o durată de 2 săptămâni.

Şi ce mai înseamnă două săptămâni ? Mai multă distracţie bineînţeles.

Chiar dacă vei învăţa mai mult, vei avea parte de aceeaşi aegee-isti încărcaţi cu bună-dispoziţie… inepuizabila, aşa că, fii pregătit. European Night va fi prezentă oriunde fiindcă Summer University fără ea nu există. Group Hugs şi chiar un Gossip Wall vor face experienţa ta mai mult decât memorabilia. De somnul de câteva ore şi acelea doar în zorii dimineţii nu îţi vei aminti decât la întoarcere când părinţii şi prietenii tăi nu vor şti de ce dormi atât de mult. Şi să nu uităm de numărul de prieteni din viaţa ta ce va creşte surprinzător şi de minunatele poze pe care le vei posta pe facebook sau în care vei fi etichetat.

Aplici în acelaşi mod, la adresa su.outgoing@gmail.com, ne trimiţi un email cu cele trei summer-uri care te-au captivat, noi te chemăm la interviu şi mai mult ca sigur primul pas către Europa va fi făcut.

Taxa de participare este de 90 de euro pe săptămână pentru acest summer.

Nu uita că poţi să te înscrii până la data de 24 aprilie pentru că asta e şansa ta… şi nu uita vorba – Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi! Aşa că, alegeţi astăzi summer-urile şi trimite-ne email. Nu e loc nici de “ voi merge la anul” pentru că “ ceea ce nu trăieşti la timp, nu mai trăieşti niciodată”.

Echipa AEGEE te aşteaptă la interviu!

Iulia Ailincăi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>