Summer-ul Culturii

Când vine vorba de cultură şi tradiţia altei țări sau chiar a propriei țări, cu toţii ştim că mai avem multe de învăţat şi că pentru a o înţelege cu adevărat nu e loc de poveşti, ci cel mai potrivit este să călătoreşti şi să trăieşti alături de oamenii respectivi. AEGEE e mereu cu un pas înainte şi pentru că s-a gândit la dorinţele diverse ale tinerilor, nu organizează doar summer-uri pentru călătorie şi învăţarea unei limbi, ci organizează şi un summer special, un summer al culturii, unde fiecare doritor ia lecţii cu privire la cultura locală a ţării în care călătoreşte.

La fel ca şi celelalte summer-uri, Summer Course (căci aşa se numeşte) înseamnă: o ţară nouă, prieteni şi locuri noi, multă, multă distracţie, să nu uităm de celebra seara European Night unde ai posibilitatea să deguşti băuturi şi preparate specifice ţărilor celorlalţi participanți, iar în plus vine cu cel puţin 10 ore de învăţare, la preţul de doar 70 de euro/săptămână.

Ce poţi învăţa în cele 10 ore?

Lista este una largă şi diferă de la ţară la ţară – poţi învăţa un dans specific ţării respective ( ex: cum ar fi la noi, în România, dansul popular), poţi învăţa cum se realizează anumite lucrări de cult specifice ţării respective etc. Practic, vei trăi în alt mod.

Şi nu uita, mai sunt 3 zile până la care poţi aplica. Fă primul pas, trimite-ne un email la su.outgoing@gmail.com şi apoi vino la interviu. AEGEE Iași te trimite în Europa.

Iulia Ailincăi 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>