Speranta din Balcani, in mana voluntarilor

BalcaniCu totii am aflat din mass media de catastrofa naturala din Balcani, si de problemele prin care trec in momentul de fata Bostia, Croatia si Serbia. Cele trei tari sunt inundate, iar nenorocirile continua. Speranta lor este acum in mana autoritatilor care lupta zi de zi, noapte de noapte alaturi de sute de voluntari veniti din toate colturile acestor tari pentru a-si ajuta semenii. Inca odata, se dovedeste ca puterea voluntarilor este mai mare decat a oricarui angajat, deoarece un voluntar face totul din placere cu dragoste.

Suntem alaturi de ei si ei ajutam cum putem, chiar daca fizic ne este imposibil sa ajungem acolo, psihic suntem alaturi de ei. Oamenii au nevoie sa supravietuiasca si fiecare lupta pentru asta, iar tu ii poti ajuta. Momentan criza persista si au nevoie urgenta de apa, produse de igiena, alimente durabile precum conserve si borcane de paste si orez, caci nu toata lumea mai are posibilitatea sa gateasca. De asemenea, la fel de urgent au nevoie de produse alimentare si de igiena pentru copii.

Pe langa cele mentionate mai sus si care sunt catalogate in categoria “urgente”, cei afectati de inundatii mai au nevoie de saltele, lenjerii, cizme de cauciuc, scutece pentru copii si pentru adulti, baterii pentru lanterne, paturi supraetajate. Colectarea donatiile se face de catre Crucea Rosie sau ambasada. Modul cel mai simplu prin care poti face asta este direct la Crucea Rosie. Ei au posibilitatea sa trimita alimentele si produsele in zonele de criza.

Crucea Rosie Bosnia si Herzegovina IBAN: BA391401011200153388 SWIFT: SABRBA22. Account No: 140-101-12001533-88 Numele bancii: SBERBANJ BH d.d. Sarajevo Address of the bank: Fa Andela Zvizdovica 1/A, 71000 Sarajevo Bosnia and Herzegovina.

Crucea Rosie Croatia IBAN HR6923400091511555516 ref. nr. 08 SWIFT: PBZGHR2X || doneaza online (vezi instructiunile in PDF)

Serbia IBAN RS35205007080003980905 – nume CRVENI KRST SRBIJE – adresa SIMINA 19, Belgrade (Stari Grad), REPUBLIC OF SERBIA || floodrelief@gov.rs doneaza prin PayPal direct catre guvern.

Toate noutatile despre aceasta situatie de criza din cele trei tari vor fi updatate AICI in timp util.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>