• +40741726163
  • aegee-iasi@aegee.eu

Join us

join AEGEE-Iași

Ești elev de liceu sau te numeri printre studenții uneia dintre facultățile ieșene? Atunci cu siguranță te-ai gândit să te alături unei organizații studențești. Fie că îți dorești să faci voluntariat, să te dezvolți personal și profesional ori să îți faci prieteni noi, o organizație de tineri este locul în care ai oportunitatea să faci ceva diferit, în timpul studiilor!

Dacă vrei să te numeri printre 13 000 de tineri, proveniți din peste 160 de orașe din Europa, atunci alătură-te Asociației Studenților Europeni din Iași!

Tot ce trebuie să faci este să ne spui câteva lucruri despre tine completând formularul de înscriere și dacă, după citirea răspunsurilor tale, simțim că împărtășim aceleași valori și aceeași dorință de implicare și învățare, te vom contacta cât mai curând pentru a te cunoaște mai bine și pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor!

Completează aici formularul!

 

 

Suntem siguri că ai multe întrebări înainte să te înscrii, așa că îți venim în ajutor! 

De ce să faci voluntariat?

★ Pentru că îți dorești să fii mai mult decât un student, să faci ceva diferit în timpul studiilor și să pui în aplicare ceea ce înveți în facultate! Cine știe, poate îți dorești să înveți chiar ceva în plus!

★ Pentru că la finalul studiilor, vei avea cu siguranță un avantaj personal și profesional față de colegii tăi, din moment ce ai ales să faci altceva cu timpul tău, să te dedici comunității și dezvoltării tale.

★ În plus, nu vei fi niciodată singur! Vei avea ocazia să cunoști tineri cu aceleași valori și pasiuni ca și tine, alături de care să duci la capăt inițiative îndrăznețe, în comunitatea din Iași și la nivel internațional! Vei putea produce o schimbare și ne este greu să credem că nu îți dorești ca ceva să fie diferit în comunitate..

De ce să alegi AEGEE-Iași?

★ Ne identificăm cu valorile Uniunii Europene și unitatea în diversitate este una dintre ele! Nu căutăm tipare de persoane, ci oameni diferiți, dispuși să se dezvolte și să capete experiență!

★ Nu doar că suntem în căutare de oameni diferiți, dar ceea ce facem reprezintă însăși diversitatea! Ești student la Drept, Geografie, Relații Internaționale, Matematică sau Informatică? Prin departamentele noastre, poți obține experiență în relaţii publice, resurse umane, strângere de fonduri sau organizare de proiecte. Nici măcar nu ai nevoie de cunoștințe în domeniu, căci participând la proiecte și cursuri de pregătire, le vei dobândi de unul singur! Poți învăța lucruri noi ori poți dezvolta abilitățile pe care le deții deja!

★ Poți fi parte dintr-o echipă de organizare, poți chiar tu conduce una, poți deveni membru și coordonator al unui departament, ori poți dobândi alte abilități într-una dintre structurile la nivel european, deschise tuturor membrilor AEGEE.

★ Proiectele sunt cu siguranță un motiv bun pentru a te alătura organizației, căci sunt diferite de cele ale altor asociații studențești și sunt organizate nu doar la Iași, dar și în alte peste 100 de locuri din Europa. Anual, antenele AEGEE de pe tot continentul, inclusiv cele din România, organizează cursuri de pregătire, schimburi culturale, întruniri ale tuturor membrilor, petreceri ori dezbateri pe teme europene.

★ Este imposibil să ratezi și oportunitățile ori evenimentele din țară, oferite de parteneri ai organizației, care te vor ajuta cu siguranță ca tânăr aflat la începutul carierei.

Ce fel de oameni întâlneşti în AEGEE?

Într-un cuvânt, vei întâlni tineri din toate colțurile continentului. Vei avea ocazia să faci parte dintr-o familie de oameni dispuși să aibă un rol activ în societate, să depășească orice granițe și stereotipuri, și să acționeze pentru o Europă mai democratică, tolerantă și diversă! Suntem studenți ca și tine, însă avem zeci de prieteni în diferite țări din Europa, nu doar în liceele și facultățile din Iași! 

Poți fi chiar tu unul dintre ei! Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular și să ne spui câteva lucruri despre tine!

Înscrie-te în AEGEE!