Inspire pregateste cea de-a 11-a editie BuzzCamp

img comDe mai bine de 5 ani de zile, evenimentul BuzzCamp este gazda dezvoltarii personale si profesionale!

Incurajam tinerii sa interactioneze cu companiile de top, cu speakerii invitati, ii selectam pentru workshop-uri si ii tinem la curent cu oportunitatile de cariera oferite.

Odata cu ei evoluam si noi, astfel ca am inceput pregatirile pentru cea de-a 11-a editie BuzzCamp adaugand 4 orase noi in circuitul national pe care il desfasuram (Constanta, Oradea, Targu Mures, Bacau) si avandu-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor George Ivascu.

Doar cei mai buni tineri vor beneficia de rezultatele implicarii noastre, iar confirmarea locului asigura participarea la conferinta din prima parte a evenimentului.

Pentru participarea la workshop-uri, selectia se realizeaza in baza formularului de inscriere si a CV-ului, in functie de profilul solicitat de companiile participante.

Puteti sa va inscrieti la eveniment accesand acest link iar pentru mai multe informatii accesati pagina oficiala BuzzCamp. De asemenea, puteti afla noi informatii despre eveniment pe facebook.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.

Inspire Group este o agentie aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

2 comments to Inspire pregateste cea de-a 11-a editie BuzzCamp

  • http://allwebsites.pw/majamas.com  says:

    This does look promising. I’ll keep coming back for more.

  • Kazik  says:

    Nu sunt fan Iris … nu mi-a placut ndaioicta Iris si cu atat mai mult nu mi-a placut ndaioicta de Minculescu si de asta eu nu voi fi la concertul lor :)))) … dar distractie placuta iti doresc

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>