Implica-te

 Ce înseamnă să fii voluntar?

A fi voluntar înseamnă în primul rând „a vrea”,”a te implica, „a-ţi dori”. A fi voluntar înseamnă să dăruieşti timp şi entuziasm pentru o anumită cauză. Deşi aparent cuvântul „voluntariat” ne duce cu gândul la o muncă neplătită, în adâncime activitatea de voluntar îţi aduce satisfacţii de neegalat, îţi deschide noi orizonturi şi îţi dă posibilitatea de a alege noi opţiuni pentru viitoarea ta carieră, indiferent de domeniul ales.

Voluntariatul este o stare de spirit care porneşte din altruismul fiecăruia, din dorinţa de a face ca lucrurile din jurul nostru să meargă mai bine. Prin voluntariat ai posibilitatea de a lucra într-o echipă de oameni dedicaţi unei cauze, iar experienţa acumulată te va ajuta să te dezvolţi intelectual şi social. „Nimic nu este mai tare decât inima unui voluntar” şi de aceea voluntariatul pune în practică declaraţia ONU conform căreia: „Noi oamenii, avem puterea de a schimba lumea”.

Dacă doreşti să înveţi lucruri care nu se predau la cursuri, dacă vrei să cunoşti Europa aşa cum nai facut-o până acum, dacă vrei să te distrezi şi în acelaşi timp să îţi transformi ideile în proiecte viabile atunci te invităm sa fii voluntar la noi.

Cum? Trimite-ne un e-mail iar atunci când va fi perioada de recrutări te vom anunţa.

3 comments to Implica-te

 • Mocanu Ilona  says:

  Imi place lucrul in echipa si imi doresc sa fac ceva si pentru altii. Vreau sa fac parte din schimbare, ca si voi cred ca putem schimba lumea, in acest sens pun la dispozitie competentele si aptitudinile de care dispun. Daca considerati ca pot fi de folos nu ezitati sa ma contactati !

  • AEGEE-Iasi  says:

   Buna, poti sa ne contactezi pe isaegee@gmail.com pentru mai multe detalii!

 • Vasilică Daniela-Simina  says:

  Chiar imi doresc de mult timp sa fac parte dintr-o organizatie de acest gen. Sunt o persoana caruia ii place sa deruleze multe activitati si nu in ultimul rand sociabila.
  Astept cu nerbadare raspuns din partea dumneavoastra!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>