Forever Christmas cu Happy End

Hei vreți să știți care a fost treaba cu “Forever Christmas” anul acesta? Pai să vedeți, ne-am gândit că experiența anterioară a acestui proiect a fost una plăcută și chiar ne-a făcut să ne simțim mai bine, așa că am decis să o repetăm. Am pus mână de la mână, cap de la cap și idee de la idee și am început în luna noiembrie cu planurile pentru acest eveniment.Am decis să vorbim cu cei de la Carrefour Felicia să ne ajute să colecționăm bunurile pentru copilașii din centrul de zi “Mia Casa Inculet” din Bârnova.

537582_3778321951290_620026278_n

In perioada 7-9 decembrie am fost la standul amplasat în centrul comercial “Carrefour Felicia”, unde am inștiințat oamenii sufletiști despre acest eveniment și în același timp au aflat cum pot să ne ajute să facem un Crăciun mai frumos copiilor din Bârnova.

În data de 20 decembrie am ajuns la centru, la serbarea organizată chiar de către copii în așteptarea moșului, ne-au arătat talentul lor in artă, actorie dar în același timp au dat dovadă de un curaj și spirit de echipă cum rar întâlnești. Fericirea și lacrimile li se zăreau pentru o clipa în sufletele lor greu încercate și doreau să ne arate că fericirea este prezentă oriunde, indiferent de situație.

În încheiere le  mulțumim sponsorilor nostri Coseli S.A. , Carrefour Felicia, SC Sprinter Expedition SRL, “Z” Iasi care au fost alături de noi și de efortul nostru pentru a aduce un zambet pe chipul copiilor.

Craciun Fericit tuturor alaturi de cei dragi!

7 comments to Forever Christmas cu Happy End

 • retete rapide  says:

  Bun acest articol, ma bucur ca l-am gasit si invatat. Multumesc pentru un articol aparte ce compune nevoie de bunavointa.

 • Anonimus  says:

  Felicitari! Sunt copii care zambesc datorita voua!

 • Talmaciu Dan  says:

  Proiect finalizat cu succes!

 • javra  says:

  Sărbători fericite alături de cei dragi!
  La mulţi ani!

  • Administrator  says:

   Sărbători Fericite și tie. La mulți ani!

 • Anonim  says:

  Evenimentul a fost unul reusit dupa parerea mea <3

  • Administrator  says:

   Mulțumim pentru încredere!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>