Fii voluntar european impreuna cu noi!

In perioada 1-14 martie 2014, Asociatia Studentilor Europeni ( AEGEE-Iasi) incepe recrutarile de primavara. Daca vrei sa iei parte la proiecte, evenimente, conferinte, workshop-uri si alte activitati non-formale, atat la nivel local, cat si la nivel european, AEGEE-Iasi te asteapta in echipa sa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul si sa te prezinti la un interviu.

Asociatia Studentilor Europeni reprezinta o retea de antene pe intreg spatiul european, ce promoveaza ideea integrarii europene si a unei Europe unite in randul tinerilor, constiinta europeana, precum si cresterea nivelului de culturasi informare a studentilor. AEGEE isi desfasoara activitatea prin intermediul a 200 de antene, raspandite in 200 de centre universitare din 40 de tari ale Europei, avand peste 20.000 membri.

Prin organizarea unor evenimente locale, conferinte, schimburi intre studenti, sesiuni de formare, scoli de varasi de iarna, AEGEE-Iasi isi propune sa contribuie la crearea unui cadru propice schimburilor de experientasi cunostinte, sa stimuleze initiativa tinerilor, sa faciliteze tinerilor accesul la informatie.

Noi cautam tineri deschisi, cu initiativa si curaj sa-si puna in practica ideile.

Pentru mai multe detalii si pentru a lua legatura directa cu noi, te asteptam pe 13 martie la Centru de Studii Europene, campus Titu Maioresc, sala I1 (la etaj), ora 20:00, unde ne vom prezenta asociatia, planurile viitoare si vei avea posibilitatea de a ne pune intrebari.

Nu uitati sa trimiteti formularul de aplicare pana la data de 14 martie, ora 23:59 iar pentru mai multe detalii legate de asociatie, modul nostru de functionare sau oportunitatile pe care le ofera AEGEE-Iasi, ne puteti contacta pe e-mail sau mai simplu pe facebook.

Ne vedem undeva in Europa!

flyer

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>