Dulcele Crăciun al micilor copii

În această perioadă  în care pacea și spiritul dragostei și altruismului tânjește în sufletele noastre, ca aproape în fiecare an, ne dorim a îndulci sufletele inocente ale copiilor nevoiași cu daruri cât de mărunte, dar mai ales să le arătăm că oriunde sunt alte sufletele ca și ale lor cărora chiar le pasă. Hai să încercăm ca anul acesta să fim noi spiridușii lor și să le luminăm sufletele , aducându-le mici bucurii sufletești în cadrul proiectului ”Forever Christmas”, un târg de donaţii ce urmăreşte colectarea donaţiilor de orice fel – haine, alimente, jucării, bani – pentru ca mai apoi să venim în sprijinul celor nevoiaşi, mai specific copiii de la Centrul de zi Bârnova. Scopul proiectului, este, cum am specificat anterior folosind subînțelesul, de a stimula implicarea activă a  ieşenilor în acte caritabile şi, bineînţeles, acela de a le uşura viaţa acestor copii nevoiaşi, care chiar au nevoie de ajutorul şi sprijinul nostru.

De aceea,  obiectivul nostru este de a vă sensibiliza sufletele, dorindu-vă să aduceți în sufletele acestor copii defavorizați un zâmbet din inimă.  Vă așteptăm cu brațele deschise și cu speranța că îi vom putea ajuta pe micuți, în perioada 7-9 decembrie, intre orele 14:00-20:00 în Carrefour Felicia . Haideți să punem mână de la mână și fiți alături de partenerii noștri Coseli, Magazin „Z” Iasi, Sprinter Espedition, Pechora, Carrefour și partenerii care ne-au promovat evenimentul iasi.inoras.ro si 360.uaic.ro pentru a le face Crăciunul mai frumos acestor copii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>