Alege AEGEE si calatoreste alaturi de noi!

Vrei sa faci parte si sa te implici intr- una din cele mai mari asociatii interdisciplinare din Europa ? Alege AEGEE!

AEGEE este acronimul de la “Association des EtatsGeneraux des Etudiants de l’Europe” si reprezinta totodata o asociatie cu 200 de antene, in 40 de tari in si in afara Europei, ce are ca scop promovarea ideilor si proiectelor europene in randul studentilor. Ca recunoastere a activităților sale, AEGEE a primit statut consultativ în cadrul Consiliului Europei și Națiunilor Unite. Prin numeroasele sale proiecte se numara: Summer University, EuroArab, Europe on track, YVote. Ca ONG ,Aegee contribuie in mod activ la dezvoltarea personala a studentului prin schimburi interculturale si prin proiecte tematice. De asemenea, membrii ei promoveaza ideea integrării europene și a unei Europe unite în rândul tinerilor, conștiința europeană, precum și creșterea nivelului de cultură și informare a studenților.

10426707_832628476788049_4160178627335536845_n

Asadar, daca vrei sa devii unul dintre cei aproximativ 20 mii de membrii AEGEE care vorbeste 3 limbi straine, calatoreste in celputin 5 tari europene, care a primit cel putin 50 de ore de training si care a colaborat cu 11 nationalitati diferite, aceseaza unul din site-urile noastre :

www.aegee-iasi.ro,

http://isaegee.wordpress.com/

Inscrie-te in AEGEE-Iasi completant acest formular iar noi te vom invita la un interviu pentru a te cunoaste mai bine.

Cauta-ne pe Facebook la adresa :

https://www.facebook.com/pages/AEGEE-Iaşi pentru mai multe detalii despre recrutare.

European Students’ Forum Iasi

www.aegee-iasi.ro

AEGEE-Iasi este o organizaţie non-guvernamentală de tineret, non-profit și cu profil interdisciplinar, antenă a AEGEE-EUROPE.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>