AEGEE-Iasi te vrea in echipa! Join us!

Când faci o alegere în viaţă trebuie să ştii foarte bine ce îţi doreşti, ce beneficii sau dezavantaje ai. Când vrei să te înscrii într-o organizaţie studenţească, de obicei, cauţi răspunsuri la una sau mai multe întrebări pentru a-ţi da seama dacă e ceea ce cauţi. AEGEE- Iaşi  răspunde la câteva din întrebările pe care ţi le pui.

 În primul rând, ştim că te gândeşti ce câştigi dacă faci voluntariat, deci:

  1. De ce să te înscrii în AEGEE-Iași?

–          Pentru că deviza UE este Unitate în diversitate, AEGEE-Iaşi nu caută tipare de persoane, ci caută persoane diverse care îşi doresc să capete experienţă şi să-şi pună în aplicare cunoştinţele.

–          AEGEE-Iași nu caută doar diversitate, ci este diversitate, ceea ce înseamnă că poţi să îţi alegi în ce department vrei să activezi: relaţii publice, resurse umane, strângere de fonduri sau departamentul destinat studenţilor Erasmus.

–          Pe lângă experienţa pe care o poţi căpăta, în cadrul organizației beneficiezi de traininguri şi excursii la preţuri mult mai reduse. Anual antenele din Europa organizează: AGORA – locul în care se întâlnesc membrii tuturor antenelor AEGEE, Summer University– tabere de vară la preţuri atrăgătoare pentru vizitarea unei ţări, cunoaşterea unei limbi sau a culturii ţării asociaţiei organizatoare, Regional Training Course – întâlnire a membrilor AEGEE din România pentru a participa la traininguri şi pentru a pune la cale proiecte în parteneriat. Deasemenea, organizăm petreceri şi dezbateri cu teme europene.

–          Te ţinem la curent cu stagiile de practică sau oportunităţile pe care le ai ca student, ca tânăr voluntar.

–          Poţi participa la diverse evenimente gratuite (în limita locurilor disponibile) din partea AEGEE-Iaşi.

–          Anual facem alegeri pentru coordonatorii de departamente, aşa că, dacă te înscrii acum, la anul poţi avea propria echipă.

  1. Ce fel de oameni întâlneşti în AEGEE?

Într-un cuvânt, vei întâlni oameni coloraţi şi cu simţ “european” fiindcă milităm pentru o Europă Unită.

  1. Ce facem în vacanţa de vară?

Antenele din Europa (aproape 200 la număr) nu stau nici în vacanţă fiindcă organizăm cele mai distractive și interactive universități de vară, dar dacă vrei să iei vacanţă poţi aplica pentru unul din cele peste 80 anuale. Doar membrii AEGEE pot aplica pentru ele.

  1. Cum, când şi unde aplici?

Pentru început ne vei găsi în perioada 20-21 noiembrie în corpul A al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iași, la standurile de informare. Ne poţi pune tot felul de întrebări şi vei lua (probabil) pentru prima dată contact cu oamenii din echipa.

Pe data de 28 noiembrie te aşteptam la Centru de Studii Europene, campus Titu Maioresc, sala I1 (la etaj), unde ne vom prezenta asociaţia, planurile viitoare şi vei avea iarăşi posibilitatea de a ne pune întrebări.

Pentru a deveni membru nu mai sunt decât câțiva pași, completează formularul de aici, iar  pe 30 noiembrie ne vedem la interviu. Va vom contacta pe 29 noiembrie pentru a va programa la un interviu cu membrii asociatiei. Nu uitati sa trimiteti formularul de aplicare la adresa de e-mail isaegee@gmail.com pana la data de 28 noiembrie, ora 23:59. Va stam la dispozitie pentru orice detaliu deci, nu ezitati sa ne contactati.

Vrei să capeţi experiență alături de o echipă tânăra, vrei să cunoşti oameni noi şi vrei distracţie? Eiii, bine, acum e şansa ta. Aplică!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>