Toamna nu începe doar facultatea – Recrutări Aegee Iași

Când faci o alegere în viaţă trebuie să ştii foarte bine ce îţi doreşti, ce beneficii sau dezavantaje ai. Când vrei să te înscrii într-o organizaţie studenţească, de obicei, cauţi răspunsuri la una sau mai multe întrebări pentru a-ţi da seama dacă e ceea ce cauţi. Aegee Iaşi răspunde la câteva din întrebările pe care ţi le pui.

În primul rând, ştim că te gândeşti ce câştigi dacă faci voluntariat, deci:

  1. De ce să te înscrii în Aegee Iaşi?

–          Pentru că diviza UE este Unitate în diversitate, Aegee Iaşi nu caută tipare de persoane, ci caută persoane diverse care îşi doresc să capete experienţă şi să-şi pună în aplicare cunoştinţele.

–          Ai idei şi simţi că nu eşti ascultat, vino să le punem în aplicare împreună.

–          Aegee nu caută doar diversitate, ci este diversitate, ceea ce înseamnă că poţi să îţi alegi în ce department vrei să activezi: relaţii publice, resurse umane, strângere de fonduri sau departamentul destinat studenţilor Erasmus.

–          Pe lângă experienţa pe care o poţi căpăta, în Aegee beneficiezi de traininguri şi excursii la preţuri mult mai reduse. Anual antenele Aegee din Europa organizează: Agora – locul în care se întâlnesc membrii tuturor antenelor Aegee, Summer University – tabere de vară la preţuri atrăgătoare pentru vizitarea unei ţări, cunoaşterea unei limbi sau a culturii ţării asociaţiei organizatoare, Regional Training Course – întâlnire a membrilor Aegee România pentru a participa la traininguri şi pentru a pune la cale proiecte în parteneriat. Deasemenea, organizăm petreceri şi dezbateri cu teme europene.

–          Te ţinem la curent cu stagiile de practică sau oportunităţile pe care le ai ca student, ca tânăr voluntar.

–          Poţi participa la diverse evenimente gratuite (în limita locurilor disponibile) din partea Aegee Iaşi.

–          Anual facem alegeri pentru coordonatorii de departamente, aşa că, dacă te înscrii acum, la anul poţi avea propria echipă

  1. Ce fel de oameni întâlneşti în Aegee?

Într-un cuvânt, vei întâlni oameni coloraţi şi cu simţ “european” fiindcă milităm pentru o Europă Unită.

  1. Ce facem în vacanţa de vară?

Asociaţiile Aegee nu stau nici în vacanţă fiindcă organizăm cele mai distractive summer-uri, dar dacă vrei să iei vacanţă poţi aplica pentru unul din cele peste 80 de summer-uri anuale. Doar membrii Aegee pot aplica pentru ele.

  1. Cum aplici, când şi unde?

Pentru început ne vei găsi în perioada 16-18 octombrie în corpurile A şi B ale Universităţii Alexandru Ioan Cuza, la standurile de informare Aegee. Ne poţi pune tot felul de întrebări şi vei lua (probabil) pentru prima dată contact cu oamenii din echipa Aegee.

Pe data de 24 noiembrie te aşteptam în corpul A al universităţii, în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu, unde ne vom prezenta asociaţia, planurile viitoare şi vei avea iarăşi posibilitatea de a ne pune întrebări. Deasemenea, vei afla mai multe despre cursul de vânzări pe care Danone îl pregăteşte. Enter the business backstage la DanonExplorer…şi vei putea fi chiar următorul angajat Danone. Mai multe detalii aici.

Pentru a deveni membru nu mai sunt decât câțiva pași, completează formularul de aici, iar  pe 1, 2 şi 3 noiembrie ne vedem la interviu.

Vrei să capeţi experiență alături de o echipă tânăra, vrei să cunoşti oameni noi şi vrei distracţie? Eiii, bine, acum e şansa ta. Aplică!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>